Marmara Üniversitesi Kütüphaneleri Bilgi Okuryazarlığı ve Kullanıcı Eğitimleri

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızca üniversite hayatına yeni başlayan 1. sınıf
öğrencileri ile kütüphaneyi kullanım konusunda bilgilerini güncellemek isteyen veya daha önce bu
eğitimi almamış üst sınıflardaki öğrenciler için bilgi okuryazarlığının temeli, bilgiye erişim yöntemleri ve etkin kaynak kullanımının yanı sıra üniversitemizin kütüphane hizmetlerini ve kaynaklarını tanıtan "Marmara Üniversitesi Kütüphaneleri Bilgi Okuryazarlığı ve Kullanıcı Eğitimleri" gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin kütüphanenin sunduğu hizmet ve bilgi kaynaklarını etkin bir şekilde
kullanmalarının yanı sıra kütüphane kullanımı ile okuma ve araştırma kültürünü arttırmak amacıyla
planlanan eğitimlere katılımın sağlanabilmesi hususunda aşağıdaki linki tıklayınız.

Konu: Marmara Üniversitesi Kütüphanesi Bilgi Okuryazarlığı
Zaman: 1 Ara 2023 14:00 İstanbul