SİLİVRİ CEZA İNFAZ KURUMUNU ZİYARET PROGRAMI

Yüksekokulumuz Öğrencileri Ceza İnfaz ve Güvenlik Bölümü Öğrencileriyle birlikte  Adalet Bakanlığı Silivri 5 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve 3 nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyarette bulundular.

Adalet Meslek Yüksekokulumuzun Ceza İnfaz Hizmetleri programında eğitim görmekte olan 60 öğrenci grubu ile birlikte Öğretim Görevlileri 10 Aralık 2018 tarihinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları yerleşkesinde bulunan Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etmişlerdir.

5 Nolu L-Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu 60 öğrencimiz ile birlikte Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Fulya ERLÜLE, Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Canan YILMAZ ve beraberinde öğretim Görevlileri  katılmışlardır. Kurum Müdürü Mustafa ÖKSÜZ misafirperverliği ile öğrencilerimize kurumda hükümlülerin el emekleri ile yaptıkları bir çok kuruma getiri sağlayan ürünleri gösterdiler.

Resimler için tıklayınız

Bu sayfa Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından en son 15.12.2021 14:19:11 tarihinde güncellenmiştir.