Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu Ziyaretimiz

M.Ü. Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Programı Yönetici ve öğrencilerinin Adalet Bakanlığı Silivri 5 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu Ziyaretleri

Adalet Meslek Yüksekokulumuzun Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programında eğitim görmekte olan 60 öğrencimiz, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Fulya ERLÜLE ve Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Canan YILMAZ ve Öğretim Görevlileri ile birlikte 10 Aralık 2018 tarihinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları yerleşkesinde bulunan 5 Nolu Ceza İnfaz Kurumu ve Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etmişlerdir.

Ziyaret programı kapsamında Cumhuriyet Savcısı Metin Arda, Kurum Müdürleri Mustafa Öksüz ve Uğur Erdoğan öğrencilere ceza infaz kurumları ve cezaevinde çalışma koşullarına ilişkin bilgiler aktardılar. Program kapsamında, Silivri 5 Nolu Ceza İnfaz Kurumu ve Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumlarının birimleri ve atölyelerinin öğrencilere tanıtılması gerçekleştirildi.

Bu sayfa Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından en son 16.12.2021 13:18:02 tarihinde güncellenmiştir.