Adalet Meslek Yüksekokulu

Yeni Öğrencilerimizin Kampüs Kart Dağıtım İşlemleri ve İstanbulkart Dağıtımı Hk.

Kampüs Kart Dağıtım İşlemleri

2017-ÖSYS ile Meslek Yüksekokulumuza yerleşen öğrencilerimizin kampüs kartları (Öğrenci kimlik kartları) 11.09.2017-29.09.2017 tarihleri arasında  Haydarpaşa yerleşkemizde dağıtılacaktır. Kart Dağıtımları bu tarihlerden sonra  Göztepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Bşk. da bulunan Denizbank gişesinden dağıtılacaktır.

Kampüs kartların teslim edilebilmesi için kimlik fotokopisi ve kimliğin aslının bulundurulması zorunludur.

Daha önce Marmara Üniversitesine ait Kampüs kartı bulunan ve aktif öğrenciliğinin sona ermesi sonrası Meslek Yüksekokulumuza kayıt olan öğrencilerimizin kampüs kartları Göztepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında bulunan Denizbank gişesinden dağıtılacaktır.

İstanbulkart Dağıtımı

2017 Yılında ÖSYM ile Meslek Yüksekokulumuza  yerleşen Öğrencilerimizin İstanbulkart Dağıtımı Meslek Yüksekokulumuzda başlamıştır.

Bu sayfa Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından en son 17.08.2017 11:43:48 tarihinde güncellenmiştir.