Adalet Meslek Yüksekokulu

Tek Ders Mezuniyet İşlemleri ve Geçici Mezuniyet İşlemleri

Geçici Mezuniyet belgelerinin şahsen (Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  veya noter onaylı vekâletname (Vekâlet eden ve vekâlet verenin Nüfus Cüzdan Fotokopisi getirilerek)  ile teslim alınması mümkündür.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi tek ders sınavları sonunda mezun olma durumlarına istinaden oluşturulan aşağıdaki listede ismi olmayıp talepte bulunmak isteyen, ismi olup bilgileri yanlış olan öğrencilerimizin;

Meslek Yüksekokulumuza dilekçe ile başvuru yapmaları veya adalet@marmara.edu.tr  adresine mail göndermeleri halinde (Öğrenci ve T.C. Kimlik numaraları da yazılarak) mezuniyet işlemleri tamamlanıp geçici mezuniyet belgeleri hazırlanacaktır. Bu durumdaki mezunların işlemleri tamamlanınca aşağıdaki liste güncellenecek olup yine buradan takip edilmesi gerekmektedir.

Belge, hafta içi saat 16.15'ye kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan nüfus cüzanı fotokopisi teslim alınabilir.

Kütüphane borcunuzu http://katalog.marmara.edu.tr adresine girerek öğrenibilirsiniz ve

Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı Ödünç Hizmetler sayfasından (sayfa için tıklayın) borcunuzu ödeyebileceğiniz ve işlem süreçlerini incelemeniz gerekmektedir.

TEK DERS SINAVINA GİRENLERİN MEZUNİYET DURUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sayfa Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından en son 20.07.2018 11:56:21 tarihinde güncellenmiştir.